KÖPVILLKOR

Med anledningen av EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation)
har våra köpvillkor med vår personuppgiftspolicy uppdaterats den 16/5 2018

 

 

1. Tjänsten
dinVitamin.com är en prenumerationstjänst. Intervallen mellan leveranserna är 1 månad. Alla nya kunder betalar 49 kr för första månaden och 199 kr för efterkommande leveranser. Det finns ingen uppsägnings- eller bindningstid i prenumerationen. Du hanterar enkelt din prenumeration via Mina sidor på www.dinVitamin.com, där kan du t ex ändra innehåll, byta adress, stå över nästa månads leverans eller säga upp din prenumeration.

 

2. Åldersgräns vid beställning
dinVitamin.com ingår endast avtal med myndig person. För att handla på dinVitamin.coms hemsida måste du ha fyllt 18 år.

 

3. Betalning
Priserna anges i svenska kronor inklusive moms. Det tillkommer inga avgifter för frakt.

Vi erbjuder fakturabetalning.
För att betala med faktura krävs att du uppger ditt personnummer.

Vid varje betalning mot faktura förbehåller sig dinVitamin.com rätten att göra en kreditupplysning och att avslå ansökan eller begränsa köputrymmet baserat på kreditupplysningen.

E-postfakturan ska betalas inom 20 dagar från fakturadatum. Ingen fakturaavgift tillkommer. Vid försenad betalning tillkommer dröjsmålsränta (med 7,5 %) samt i förekommande fall ersättning för betalningspåminnelser (om 60 kr) och inkassokostnader enligt lag.

 

4. Leveransinformation och leveranstid
Vi levererar våra försändelser med brev. Du får din första leverans inom några dagar, därefter får du löpande leverans månadsvis. Brevbäraren avgör om brevet kan delas ut eller hämtas hos närmaste postombud. Våra försändelser är anpassade efter PostNords rekommendationer för att passa ett brevinkast av standardformat. Avvikelser
Det kan finnas tillfällen när vi inte skickar en beställning enligt ovan, till exempel när en vara är tillfälligt slut. Beställer du flera varor och en av dem är slutsåld kommer vi att vänta med att skicka hela din beställning tills alla varor finns i lager igen.

 

5. Fraktavgift
Du betalar 0 kr inklusive moms i fraktavgift.

 

6. Ansvar för transport
Vid transport från dinVitamin.com till dig är dinVitamin.com ansvarigt om varan skadas eller kommer bort under transporten.

Vid transport från dig till dinVitamin.com är du ansvarig om varan skadas eller kommer bort under transporten.

 

7. Outlöst beställning
Om dinVitamin.com får tillbaka en försändelse som inte lösts ut från utlämningsstället, förbehåller sig dinVitamin.com rätten att debitera samtliga kostnader som uppstår i samband med denna retur.

 

8. Ångerrätt
Då produkten är skräddarsydd och personligt namngiven ges ingen ångerrätt enligt ”Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokal” 2005:59 2:e kap § 11 punkt 3: avser en vara som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel.

 

9. Garanti
dinVitamin.com svarar för varornas beskaffenhet i enlighet med Konsumentköplagen (1990:932).

 

10. Felskrivningar m.m.
dinVitamin.com reserverar sig för eventuella felskrivningar på dinVitamin.coms hemsida. Bilderna på varorna avser att illustrera varorna, men återger inte nödvändigtvis varornas exakta utseende eller beskaffenhet. dinVitamin.com förbehåller sig rätten till att ändra samtlig information, inklusive men inte begränsat till, priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering.

dinVitamin.com reserverar sig för slutförsäljning och förändringar i produktsortimentet.

 

11. Reklamationer
Om du fått en felaktig eller fellevererad vara ber vi dig kontakta kundtjänst så att vi kan rätta till eventuellt fel. Transportkostnaderna för returfrakt och ersättningsleverans sker naturligtvis utan kostnad för dig.

För att du ska ha rätt att göra gällande ett fel på varan, felleverans, transportskada eller en vara som var trasig vid leveranstillfället måste du reklamera felet inom skälig tid från det att felet upptäcktes eller borde ha upptäckts.

 

12. Force Majeure
Om part förhindras att fullgöra sina åtaganden av omständighet som part inte kunnat råda över såsom blixtnedslag, arbetskonflikt, eldsvåda, ändrad myndighetsbestämmelse, myndighets ingripande samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständigheter som angivits, ska detta utgöra befrielsegrund som medför framflyttning av tidpunkt för prestationen och befrielse från skadestånd och andra eventuella påföljder.

 

13. Vår behandling av dina personuppgifter
Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du besöker vår hemsida eller köper våra produkter kommer att behandlas av oss i egenskap av personuppgiftsansvarig eller av våra samarbetspartners i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och vår Personuppgiftspolicy.

Du kan komma att bli kontaktad av oss eller någon av våra samarbetspartners i marknadsföringssyfte efter att du handlat hos oss. Kontakt kan komma att ske via e-post, SMS, postala utskick eller på andra sätt.

För närmare information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs mer i vår Personuppgiftspolicy som du finner här.

 

14. Miljöansvar
dinVitamin.com värnar om miljön. Vi tillverkar det mesta möjliga i Sverige vilket innebär minsta transportpåverkan. Kartongen dina kosttillskott levereras i källsorteras som pappersförpackning. Plasten dina kosttillskott ligger paketerade i källsorteras som plast.

 

15. Tvist och lagval
På dessa villkor ska svensk rätt tillämpas. Eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).

Kontaktinformation

ARN:
https://www.arn.se/
Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR):
https://ec.europa.eu/odr

16. Ändring av avtalsvillkoren
dinVitamin.com har rätt att ändra dessa avtalsvillkor från tid till annan. De villkor som anges på dinVitamin.coms hemsida när du beställer från dinVitamin.com gäller för den aktuella beställningen.

dinVitamin.com har rätt att ändra dessa avtalsvillkor även för prenumerantkunder. Det är därför viktigt att du som prenumererar regelbundet tar del av avtalsvillkoren. Ändringar av materiell betydelse, exempelvis sådana som berör priser, kostnader och leveranstider, ska dinVitamin.com informera dig om minst 30 dagar innan ändringen träder i kraft. Om du inte accepterar de ändrade villkoren har du rätt till upphörande genom meddelande till kundtjänst. Om du inte har sagt upp avtalet inom 30 dagar ska du anses ha accepterat de ändrade villkoren. Ändringar som inte är av materiell betydelse träder i kraft direkt. Du har alltid rätt att säga upp din prenumeration. Du kan också när som helst ändra produkt i prenumerationen.

 

17. Kontakt
dinVitamin.com är ett varumärke som ägs av inkClub AB som är registrerat med säte i Uppsala.
Org. nr 556712-5777
Momsregistreringsnummer: [556712-5777]

Adress: Box 23027
750 23 Uppsala
SVERIGE
Växel: 018-10 22 22
Telefontider: 9:00-16:00
Epost: info.se@dinVitamin.com